Handige producten voor op de beurs

Handige producten voor op de beurs

Schaf handige producten aan voor de beurs

Sta je eens in de zoveel maanden op een beurs om jouw zelfgemaakte spullen te verkopen? Je hebt hier veel verschillende producten voor nodig. Natuurlijk maak je zelf allerlei creatieve hebbedingetjes om te verhandelen. Maar wat dacht je van de praktische spullen die je nodig hebt om jouw bartafel er mooi uit te laten zien? In dit blog noemen wij een paar handige artikelen die je vast en zeker nodig zult hebben op deze leuke dag.

De handige prijstang

Wanneer je veel creatieve spullen hebt gemaakt, zoals armbanden, oorbellen, schilderijen, onderzetters of buttons, dan heb je ook iets nodig om deze producten makkelijk van een prijssticker te voorzien. In plaats van alle prijsstickers zelf te schrijven, kan je ook eenmalig de handige prijstang aanschaffen. Zo heb je binnen de kortste keren al jouw producten bestickerd en weten jouw klanten hoeveel jouw producten kosten. Dat scheelt je veel tijd!

Koop de handige gaatjestang

Verkoop je producten zoals riemen, armbanden, horloges, canvas, textiel of andere zachte materialen? Dan adviseren wij je de handige gaatjestang. Zeker wanneer je veel met lederen producten werkt is de handige gaatjestang niet weg te denken. Je maakt zo snel en handig gaatjes in jouw producten. Heeft iemand een extra gaatje nodig in zijn nieuwe riem of armband? Dat is geen probleem met jouw nieuwe gaatjestang!

UV lamp voor gelnagels

Ben je niet zo van het producten maken en vind je het leuker om gelnagels te zetten bij jouw klanten? Ook dit is mogelijk op een beurs. Door zelf jouw gelnagel producten aan te schaffen kun je een gezellige dag maken samen met de klanten die bij jou hun nagels laten doen. Met een goede UV lamp zorg je ervoor dat de gelnagels nog weken blijven zitten, dat zorgt voor tevreden klanten!

Meer informatie over producten

Natuurlijk zijn er nog veel meer handige en leuke producten te vinden! Kijk goed rond op webshops en in winkels. Voor je het weet heb je allemaal leuke en handige producten aangeschaft. Wil je graag meer informatie over de bovengenoemde producten? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Reageren is niet mogelijk.