Een dagje weg naar Velp met de taxi

Een dagje weg naar Velp met de taxi

Leuke uitjes in Velp

We leven al een tijdje in een pandemie. Van de ene lockdown gaan we over in de andere. Wie er in deze moeilijke tijd toch nog wat leuks van wilt maken moet innovatief zijn. Daarom hebben wij een aantal uitjes op een rij gezet die u, geheel corona-proof, kunt doen in Velp. Ga er lekker een dagje op uit met de familie of een goede vriend en ontsnap even aan de dagelijkse sleur. Lees snel verder om erachter te komen wat er te doen is in Velp.

Stap op de mountainbike!

De populariteit van het mountainbiken is explosief gestegen tijdens de corona pandemie. De mooiste routes worden ontdekt. Maar kent u de route door de Veluwezoom al? De Veluwezoom is één van de grootste en mooiste natuurgebieden van Nederland. Stap op uw mountainbike en cross door het bos, stuifzand en de hei. Deze mountainbikeroute kent de meeste hoogtemeters van Nederland!

Neem de kinderen mee naar de Paardenspeelwei

Wilt u een dagje uit met kinderen? Bezoek dan de Paardenspeelwei in Velp. De Paardenspeelwei is een speeltuin. Geen gewone speeltuin, maar een speeltuin met alleen maar natuurlijke materialen. Laat uw kinderen lekker ravotten in de natuur. Ze kunnen klauteren in klimbomen, balanceren over boomstronken, spelen in het zand of crossen op de crossbaan. Hebben ze geen energie meer om te spelen? Dan vindt u op een mooie bloemenheuvel houten zitjes om op bij te komen.

Langer weg dan een dagje?

Wilt u langer weg dan een dag? Misschien wel inclusief overnachting? Dan kunt u verblijven op Buitenplaats Beekhuizen. Buitenplaats Beekhuizen is een echte glamping! U slaapt midden in de prachtige natuur van het Nationaal Park de Veluwezoom. Dit doet u in een ronde houten Pod of in een ruime Lodgetent, met hottub! Dat wordt optimaal genieten. Wilt u er helemaal zorgeloos op uit kunnen? Dan kunt u het beste een taxi in Velp regelen. U wordt overal heen gebracht, waar en wanneer u dat wilt. Het enige dat u zelf hoeft te doen is zorgen dat u plezier heeft.

Weet u nog meer leuke uitjes in Velp? Laat het ons weten via het contactformulier.

Reageren is niet mogelijk.