Dagje uit in Nijmegen

Dagje uit in Nijmegen

Overzicht van activiteiten in Nijmegen

Eindelijk! De zomer is begonnen! Het aftellen naar de vakantie is begonnen. Hier heb je toch een heel jaar voor gewerkt. Eindelijk even genieten. Maar wat ga je doen? Zeker nu we leven in een corona-pandemie is het moeilijker om een activiteit te kunnen plannen. Daarom zetten wij de activiteiten in Nijmegen voor je op een rij. Dan kun je toch nog een lekker dagje uit in Nijmegen en genieten van je welverdiende vakantie!

Sportieve en onderzoekende uitjes

Ben jij iemand die niet houdt van stil zitten en heb jij wel zin in een sportief dagje uit? Vind jij het daarbij leuk om raadsels op te lossen? In Nijmegen zijn er verschillende routes door de stad die je kunt volgen. Hier hebben we een paar opties:

  • Een stepspeurtocht door Nijmegen
  • Een speurtocht door Nijmegen waarbij je opdrachten moet uitvoeren om de davinci code te kraken
  • Ganzenbord spelen met een route door de stad
  • Solex rijden
  • Een wandelspeurtocht
  • Een fietsspeurtocht

Rustgevende uitjes

Wil je liever een uitje zonder dat je zelf moet fietsen, wandelen of rijden? Dan kan je ook een taxi reserveren in de regio Nijmegen. Laat de taxi je afzetten bij de Waalkade waar je heerlijk kan uitwaaien of kan zonnen op het waalstrand. Of ga de stad in en bezoek één van de vele terrasjes. Je hoeft je toch geen zorgen te maken over terugrijden, want dat is toch wel het heerlijke voordeel aan een taxi. Ook geeft een taxi de mogelijkheid om buiten Nijmegen op pad te gaan. Zo zie je weer eens wat anders. Je hebt de tijd aan jezelf en kan optimaal genieten van je vrije vakantie.
Wil je graag meer informatie over leuke uitjes in en rondom Nijmegen? Laat dan een bericht op ons contactformulier.

Reageren is niet mogelijk.