Zakelijke bijeenkomsten in Corona tijden

Zakelijke bijeenkomsten in Corona tijden

Op een verantwoorde manier zakelijk lunchen, dineren en vergaderen

Zaken zijn zaken. Dat geldt voor iedereen. Ook in Corona tijden. Een moeilijke tijd voor de horeca. Iedereen die werkzaam is in de horeca zet alles op alles om het gasten op een verantwoorde manier naar de zin te maken. Maar dat maakt het wel lastig om grote groepen te verwelkomen voor een vergadering. Sommige horecazaken durven het wel weer aan. Maar dat betekent wel dat er een aantal spelregels gelden en dat u vooraf moet reserveren. Ter illustratie lichten we 1 locatie uit waar grote(re) zakelijk groepen op een verantwoorde manier weer van harte welkom zijn.

Ouderwets zakelijk overleggen

We hebben het hier over Gastrobar Hartig in Rotterdam dat er ook al een aantal maanden alles aan doet iedereen een fantastische beleving te bezorgen. Dus ook voor de zakelijke gasten. Velen zijn het videobellen en online vergaderen helemaal beu. Bij Gastrobar Hartig kunt u dus terecht om uw zaken persoonlijk met elkaar te bespreken. Op een verantwoorde manier zakelijk lunchen, dineren en vergaderen is daar geen probleem, garanderen ze!

De spelregels volgen

Om een zakelijke bijeenkomst zo veilig mogelijk te laten verlopen, hanteren zij het volgende protocol. De meeste van de spelregels kent u inmiddels wel.

  • Bij binnenkomst handen desinfecteren
  • Tafel alleen verlaten voor toiletgebruik
  • Volg de looplijnen in het restaurant
  • Contactloos afrekenen bij de tafel
  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van medewerkers en andere gasten
  • Bij zakelijke bijeenkomsten zorgen zij voor tafelschikkingen van maximaal 4 personen. Ook wordt 1,5 meter afstand gehouden tussen de volgende tafel met 4 personen

Lekker genieten zoals ‘vroeger’

Als iedereen die afspraken in het achterhoofd houdt, staat niets je meer in de weg om op een ‘ouderwets’ gezellige manier te genieten van een heerlijke zakelijke lunch of diner met je collega’s of relaties. Met andere woorden: zo heeft u eindelijk weer een beetje variatie in uw werk!

Heeft u ook ideeën over hoe we op een verantwoorde manier in de horeca of evenementenbranche weer aan het werk kunnen? We horen het graag van u. Deel uw verhaal met ons via het contactformulier op deze website.

Reageren is niet mogelijk.