Met de taxi naar de leukste hotspots in Den Haag

Met de taxi naar de leukste hotspots in Den Haag

Tips voor een dagje Den Haag

Ben jij van plan om binnenkort lekker een dagje naar Den Haag te gaan? Dan is het handig om vooraf een taxi te reserveren om je naar alle locaties te laten vervoeren. Een taxi is namelijk sneller, comfortabeler en veiliger dan het openbaar vervoer. Bookingsupport geeft je graag een paar leuke tips voor een dagje uit in Den Haag!

Madurodam

Misschien is het een beetje voor de hand liggend, maar Madurodam blijft een publieksfavoriet voor jong en oud in de regio Den Haag. Veel mensen weten dat je in Madurodam Nederland in het klein kunt bekijken, maar er is nog veel meer te doen! Zo is er ook indoor attractie de waterwolf, waar je met een groepje moet proberen om een stoomgemaal aan het werk te zetten die het Haarlemmermeer moet droogleggen. Ook mag je zelf virtuele kanonnen afschieten en leer je over de geschiedenis van ons land. De show Hof van Nederland vertelt over de ontstaansgeschiedenis van Nederland. Kortom, er is meer dan genoeg te doen bij Madurodam. Bij Madurodam kun je overigens ook combinatietickets kopen. Zo kun je met korting naar bijvoorbeeld Escher in het Paleis, het Omniversum en Madurodam. En laten wij dat nou nét van plan zijn!

Bezoek Escher in het Paleis

Met je combinatieticket kun je dus ook Escher in het Paleis bezoeken. In dit voormalige winterpaleis van koningin Emma bekijk je een prachtige tentoonstelling de wereldberoemde kunstenaar M.C. Escher. Kunstenaar Escher is natuurlijk vooral beroemd om zijn optische illusies en creëerde deze uit de meest uiteenlopende materialen. De combinatie van het prachtige paleis met de bijzondere kunststukken is absoluut een bezoek waardig. Een van de topstukken van Escher in het Paleis is de ‘Metamorphose III’, een houtsnijwerk van zeven meter lang waarin tijd en ruimte tot een organisch geheel zijn verweven.

Het Omniversum

Na je bezoek aan Madurodam en Escher in het Paleis kun je je per taxi naar het Omniversum laten vervoeren. Bij het Omniversum kijk je in het grootbeeld filmtheater de mooiste natuurfilms die zijn geprojecteerd op een halve bol. Dit levert een bijzondere ervaring op die niet met een normale bioscoop te vergelijken is. Ook de muziek en de geluidseffecten maken dat je helemaal opgaat in deze unieke beleving.

Reageren is niet mogelijk.