American pancakes eten in Amsterdam Centrum

American pancakes eten in Amsterdam Centrum

Dagje weg in Amsterdam

Amsterdam is de perfecte plek om er eens lekker tussenuit te gaan. Het is namelijk een super diverse stad, waar van alles te beleven is. Amsterdam is natuurlijk de grootste toeristische trekpleister, wat betekent dat er heel veel activiteiten verzameld zijn op één plek. Bovendien zijn er genoeg plekjes in de stad die de toeristen nog niet ontdekt hebben. Wij raden u daarom zeker aan om eens op zoek te gaan naar unieke activiteiten en belevenissen in Amsterdam. Daar heeft u echter wel flink wat energie voor nodig. Begin uw dag goed en ga eerst lekkere American pancakes eten in Amsterdam Centrum!

Heerlijke American pancakes

Wat is eigenlijk het verschil tussen ‘gewone’ pannenkoeken en American pancakes? Het grootste verschil zit hem in het feit dat de American pancake, in tegenstelling tot de Nederlandse variant, rijst tijdens het bakken. Aan het beslag worden bakpoeder en baking soda toegevoegd. Dit maakt de pancakes lekker dik, licht en fluffy. Natuurlijk mag er op de echte American pancakes flink wat ‘maple syrup’ (esdoornsiroop of ahornsiroop) niet ontbreken. Het mooiste is, u kunt gewoon genieten van deze lekkere pancakes in Amsterdam Centrum!

De leukste activiteiten

Heerlijke American pancakes eten in Amsterdam Centrum staat dus op de planning, maar in deze mooie stad zijn natuurlijk veel meer leuke dingen te beleven. De hoogtepunten die u wat ons betreft zeker niet mag missen in Amsterdam zijn:

  • Heineken Experience
  • Het Anne Frankhuis
  • De Albert Cuypmarkt
  • The Amsterdam Dungeon
  • A’dam Lookout

In Amsterdam kunt u bovendien niet alleen heerlijke American pancakes eten, maar zijn er ook gezellige plekjes om iets te drinken, zoals een unieke cocktailbar. Kortom, in Amsterdam zult u zich zeker niet vervelen!

Lunchen met American pancakes in Amsterdam Centrum

Wij raden u dus zeker aan om uw dag goed te beginnen, en vooraf American pancakes te eten in Amsterdam Centrum. Zo heeft u genoeg energie om de hele dag in de stad door te brengen, en alle activiteiten te ontdekken. Veel plezier in Amsterdam!

Reageren is niet mogelijk.