Privéfeest geven in de Pijp

Privéfeest geven in de Pijp

Geef een feestje in een cocktailbar!

Heeft u iets te vieren in Amsterdam? Wij vonden een gezellige locatie die u af kunt huren voor een privéfeest in de Pijp! Lees snel verder over deze toffe locatie!

Een feestje in typisch Amsterdamse sferen

Verstopt in de Pijp, maar toch goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vindt u een gezellige cocktailbar die u kunt afhuren voor uw privéfeest. De tram stopt voor de deur van deze bijzondere bar. Dus ook uw gasten die van verder weg moeten komen kunnen deze locatie gemakkelijk bereiken. De feestgangers zullen versteld staan door de gezellige Amsterdamse ervaring die deze bar met zich meebrengt! Deze bar is zowel overdag als ‘s avonds af te huren voor feestjes, vergaderingen, conferenties of andere evenementen met tussen de 60 en 80 gasten.

Een gezellig feest in deze stijlvolle ruimte

Eén van de redenen dat deze bar zo populair is onder de Amsterdammers, is de stijlvolle ruimte. Dit gezellige café heeft zowel knusse hoekjes als grote tafels waar uw gasten kunnen plaatsnemen. Op deze waanzinnige locatie waant u zich alsof u buiten bent, maar dan met meer comfort en een fijnere temperatuur!

De lekkerste cocktails op uw feest

Omdat deze bar van origine een cocktailbar is, kunt u hen inschakelen om de lekkerste cocktails te serveren op uw privéfeest in de Pijp. Het cocktail menu wordt specifiek aangepast aan uw wensen, en indien gewenst serveert de bar ook vlees- kaas- en vegetarische plankjes met lekkere hapjes aan uw gasten. De heerlijke no-nonsens cocktails worden bijna helemaal gemaakt van drank uit de regio van Amsterdam, voor een extra ‘Mokums’ tintje aan uw feest! Bent u enthousiast geworden en wilt u graag uw privéfeest geven op deze toplocatie? Neem dan snel contact op met de bar en vraag naar de mogelijkheden voor uw privéfeest in de Pijp!

Reageren is niet mogelijk.