Haal uw hart op in Zuid Spanje

Haal uw hart op in Zuid Spanje

Een geliefde vakantiebestemming

Eigenlijk weet iedereen wel dat Zuid Spanje een ideale vakantiebestemming is. Veel Nederlanders trekken er elk jaar weer op uit, om de mooie plaatsen te bezoeken, van het aangename klimaat te genieten en van de heerlijke mediterraanse keuken te genieten. Bent u net als ons ook verliefd geworden op de Zuid-Spaanse streken? Kies er dan eens voor om een villa te huren in Zuid Spanje! In dit blog vertellen wij u graag meer over deze aangename streek om uw vakantie te vieren.

Meer over Zuid Spanje

Niet alleen onder Nederlanders is Zuid Spanje een belangrijke vakantiebestemming. Vanuit de hele wereld weten verschillende nationaliteiten het aangename Spaanse klimaat te waarderen. Met gemiddeld zo’n 315 zonnige dagen per jaar is dit natuurlijk ook niet zo gek! Ook biedt Zuid Spanje een mooie kustlijn met fijne stranden en prachtige boulevards. Naast de stranden biedt deze regio ook een hoop voor de liefhebber van natuur en cultuur. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de prachtige stad Granada. Of de prachtige natuurlijk van Sorvilán ontdekken. Ook vindt u in Granada het beroemde Alhambra. Dit gigantische Middeleeuwse paleis wordt ook wel als een van de belangrijkste monumenten van Spanje gezien.

Gastronomie

Naast alle bezienswaardigheden is Zuid Spanje ook de ideale plek om de gastronomische variëteit van deze streek te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende variaties in paella die er gemaakt worden. Of Jerez de la Frontera, waar het de sherry is die u in verschillende varianten kunt proeven. Of geniet van een heerlijk tapasdiner en de zogenaamde ‘jamon iberico’. Kortom: de liefhebber van goed eten zal hier zijn of haar hart goed op kunnen halen!

Waarom een villa huren in Zuid Spanje?

U kunt er natuurlijk voor kiezen om deze streek aan te doen en uw vakantie in een overvol hotelcomplex door te brengen. Maar waarom kiest u niet voor rust en privacy en kiest u ervoor een villa te huren in Zuid Spanje? Kijk hieronder eens naar de voordelen die u hiermee behaalt:

  • Tot rust komen in een luxe vakantievilla
  • Geen drukte en massatoerisme
  • Niet gebonden aan de faciliteiten van het hotel
  • Prachtig uitzicht over de natuur en Middellandse zee
  • Geheel in privacy

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd geraakt na het lezen van dit blog? Neem dan eens contact op door te klikken op volgende link om een villa te huren in Zuid Spanje!

Reageren is niet mogelijk.